• ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

   ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

   Οι μυοσκελετικές παθήσεις υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής. Για τη θεραπεία αυτών των παθήσεων υπάρχουν μέθοδοι που χαρακτηρίζονται “φυσικά μέσα”, τα οποία εφαρμόζονται προς ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκαλούν αυτού του είδους οι παθήσεις.

  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   Η γνώση, η δυνατότητα για γρήγορη αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και η ενδυνάμωση σε επίπεδο αθλητών, μας δίνουν τα φερέγγυα για να πετύχουμε την πλήρη αποκατάσταση του αθλητή και την γρήγορη επάνοδό του στις αθλητικές του δραστηριότητες.

  • ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   Η μετεγχειρητική περίοδος είναι μια περίοδος επανένταξης και την επιστροφή στις καθημερινές μας συνήθειες. Η μετεγχειρητική φυσικοθεραπεία είμαι μια διαδικασία για την σωστή αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων, που ίσως να προήλθαν μετά από κάποια επέμβαση και απαιτεί σωστή άσκηση, στενή παρακολούθηση και φροντίδα του ασθενή.

  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ TRIGGER POINTS

   ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ TRIGGER POINTS

   Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει νιώσει τον πόνο που προκαλεί ένα trigger point και πολλές φορές έχει απευθυνθεί στη φυσικοθεραπεία για την ανακούφισή του.

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

   Το λεμφοίδημα είναι μια κατάσταση απόλυτα διαχειρίσιμη. Ακόμα και παραμελημένα λεμφοιδήματα μπορούν με την κατάλληλη αντιμετώπιση να επανέλθουν σε μια σχετικά φυσιολογική κατάσταση επαναφέροντας την κανονικότητα στην καθημερινή ζωή του ατόμου.

  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

   ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

   Τι είναι η θεραπευτική άσκηση και πως επιστρέφουμε από τραυματισμό

  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

   ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

   Η μάλαξη ή κοινώς μασάζ είναι μια από τις πρώτες και κατοχυρωμένες θεραπευτικές πράξεις ενός φυσικοθεραπευτή. Μέσα από επιδέξιους χειρισμούς ο φυσικοθεραπευτής σκοπό έχει να προσφέρει ανακούφιση, αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία. Η επαφή των χεριών του θεραπευτή με το σώμα του θεραπευομένου είναι το μέσο που καθιστά τη μέθοδο αυτή μοναδική.

  • ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

   ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

   Το φυσικοθεραπευτήριό μας μπορεί να αναλάβει και περιπτώσεις που ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί για σοβαρούς λόγους. Με την Κατ’ Οίκον φυσικοθεραπεία και τον πλήρη φορητό μας εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε θεραπεία.

espa