κατ οίκον φυσικοθεραπεία

ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Το φυσικοθεραπευτήριό μας μπορεί να αναλάβει και περιπτώσεις που ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί για σοβαρούς λόγους. Με την Κατ’ Οίκον φυσικοθεραπεία και τον πλήρη φορητό μας εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε θεραπεία.

Κατ' οίκον Θεραπεία

Φυσικοθεραπεία στο σπίτι

Σε περιπτώσεις που ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί, μπορούμε να εφαρμόσουμε εξατομικευμένα προγράμματα Φυσικοθεραπείας στο σπίτι του ασθενούς. Η Φυσικοθεραπεία κατ’ οίκον είναι αναγκαία τόσο σε ασθενείς της Τρίτης Ηλικίας, όσο και σε ασθενείς που αναρρώνουν μετά από ένα χειρουργείο και δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν.

Παθήσεις που αντιμετωπίζονται :

 • Ορθοπαιδικές Παθήσεις
 • Αθλητικές Κακώσεις
 • Νευρολογικές Παθήσεις
 • Ρευματολογικές Παθήσεις
 • Αναπνευστικές Παθήσεις
 • Λεμφοίδημα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Για Την Κατ' Οίκον Θεραπεία

Όταν οι ανάγκες δεν επιτρέπουν την μετάβαση του ασθενούς στις εγκαταστάσεις του φυσικοθεραπευτηρίου μας λόγω χειρουργείου ή λόγω αδυναμίας, μπορούμε να παρέχουμε όλη την απαραίτητη φροντίδα γύρω από τον τομέα της αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας στην οικία του. Επιτυγχάνουμε τα μέγιστα θεραπευτικά αποτελέσματα με όλον τον απαραίτητο φορητό εξοπλισμό.

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της φυσικοθεραπείας μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης στον κατ οίκον ασθενή, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε προβήματος.

Η κατ’ οίκον φυσικοθεραπεία δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σύγκριση με την θεραπεία στο θεραπευτήριό μας. Με τον πλήρης φορητό εξοπλισμό που διαθέτουμε επιτυγχάνονται τα ίδια αποτελέσματα.

φυσικοθεραπεία στο σπίτι

Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας στο Σπίτι

Εάν το πρόβλημα σας  δεν σας επιτρέπει την μετάβαση σε κάποιο χώρο θεραπείας/αποκατάστασης, εάν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος , εάν χρειάζεστε άμεσα έναν καταρτισμένο επαγγελματία φυσικοθεραπευτή στον χώρο σας, έχουμε την ιδανική λύση στις ανάγκες σας με σκοπό την άμεση ανακούφιση από πόνους, την ταχύτερη βελτίωση της υγείας σας και την καλύτερη λειτουργική αποκατάσταση προβλημάτων.

Επωφεληθείτε από την κατ οίκον φυσικοθεραπεία

Κατ οίκον εξυπηρέτηση

Σκοπός του θεραπευτηρίου μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση όλων όσων το πρόβλημά τους δεν τους επιτρέπει να μετακινηθούν. Επιθυμούν την παραμονή τους στο σπίτι και χρήζουν άμεση φροντίδα και αποκατάσταση. Δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σύγκριση με την θεραπεία στο θεραπευτήριό μας.

Εξειδικευμένη φροντίδα

Με την εμπειρία που διαθέτουμε, την συνεχής ενημέρωσή μας πάνω σε θέματα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης και με τον πλήρη φορητό εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε θεραπεία και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Θεραπείες

Η φροντίδα που μπορούμε να παρέχουμε στην κατ οίκον φυσικοθεραπεία περιλαμβάνει μια πληθώρα από θεραπείες όπως Ορθοπαιδικές Παθήσεις, Αθλητικές Κακώσεις, Νευρολογικές Παθήσεις , Ρευματολογικές Παθήσεις, Αναπνευστικές Παθήσεις, Λεμφοίδημα κ.α .

Καλέστε μας στο 2511109368

Η επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν μαζί σας!

Περισσότερες Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο φυσικοθεραπείας του Ευγένειου Κόντη στη πόλη της Καβάλας.

  • ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

   ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

   Οι μυοσκελετικές παθήσεις υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής. Για τη θεραπεία αυτών των παθήσεων υπάρχουν μέθοδοι που χαρακτηρίζονται “φυσικά μέσα”, τα οποία εφαρμόζονται προς ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκαλούν αυτού του είδους οι παθήσεις.

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

   Το λεμφοίδημα είναι μια κατάσταση απόλυτα διαχειρίσιμη. Ακόμα και παραμελημένα λεμφοιδήματα μπορούν με την κατάλληλη αντιμετώπιση να επανέλθουν σε μια σχετικά φυσιολογική κατάσταση επαναφέροντας την κανονικότητα στην καθημερινή ζωή του ατόμου.

  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

   ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

   Τι είναι η θεραπευτική άσκηση και πως επιστρέφουμε από τραυματισμό

espa